ℹ De exemplu, situația de la Ministerul Economiei, condus de Claudiu Năsui, arată cât de deficitar a fost guvernul Cîțu în sprijinirea firmelor și economiei în fața pandemiei.

ℹ Pentru sectorul #HORECA, ministrul Năsui a avut la dispoziție 1 miliard de lei credite bugetare (bani cash) și 2,5 miliarde lei credite de angajament – nu a fost în stare să cheltuie niciun leu din aceste fonduri! ℹ Iar fiecare leu necheltuit din banii prevăzuți pentru sprijinirea IMM-urilor și a românilor afectați de restricții, înseamnă un #faliment în economia reală, cu oameni care și-au pierdut locul de muncă și veniturile

.ℹ Execuția bugetară la 6 luni dovedește Big-Fake-News-ul lui Cîțu, care susținea că ia bani de la pensii, alocații, împrumuturi ca să facă investiții. ℹ Toate ministerele responsabile cu investițiile, au avut execuție bugetară sub medie. Printre principalii vinovați sunt și miniștrii USR, de la Economie, Fonduri Europene și Transporturi, care au rămas corijenți la acest capitol.

ℹ O oglindă perfectă a guvernării de dreapta este și nivelul de trai al românilor.

ℹ În timp ce Cîțu ne spune cum cresc veniturile românilor, România a ieșit din rândul țărilor cu venituri ridicate, acolo unde ajunsese după guvernarea #PSD.

ℹ ️Guvernele lui Iohannis au anulat toate progresele obținute de România în timpul guvernării #PSD, iar raportul Băncii Mondiale este o dovadă în plus că 99% dintre români au salarii mai mici, nu mai mari decât anul trecut și că doar cei 1%, protejați de Cîțu, se bucură de binefacerile economice ale guvernării PNL, USR, UDMR#RomaniiTrebuieSaStie715Impact – persoane104Interacţiuni-2,3x mai josScor de distribuţie

73731 comentariu6 distribuiriÎmi placeComenteazăDistribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *